+47 977 27 372 inger.marie@holtens.no

Virksomhet i tradisjonsrikt miljø

Holtens er en familieeiet og -drevet bedrift som holder til på Foldvik i Stavern. Jeg vokste selv opp i Stavern og etter mange år i Oslo førte de sterke røttene meg tilbake til det tradisjonsrike området sammen med min ektemann, Lars.

Vi kjøpte gården i 2010. Vel på plass i de nye idylliske omgivelsene bestemte vi oss for å skape en ny virksomhet, og gi folk noe de kan kose seg med. Vår lidenskap for god mat og drikke – i godt lag – ble raskt en drivkraft for å starte et nytt og spennende eventyr. Og midt i et frodig jordbruksland med friske jordbær, frukter og kornprodukter ble ideen født om et naturlig, ekte og håndlaget drikke.

Jeg bestemte meg for å være gründer på heltid, sa opp lederjobben og hoppet uti det. I starten hjalp Lars til i virksomheten på fritiden sin. I dag er vi begge 100% ansatt i vårt eget virke.

Som virksomhet er vi opptatt av å bruke råvarer fra lokalområdet så langt det går, også med bruk av økologiske produkter. Håndverk og høy kvalitet skal virke i kombinasjon med hverandre.

Inger Marie Gulvik Holten, Stavern, 26. februar 2013.

Inger Marie har en solid og bred erfaring fra norsk næringsliv, og har jobbet som leder av markeds- og salgsorganisasjoner i flere store konsern. Hun er utdannet ved Handelshøyskolen BI og har tatt et masterprogram innen Innovasjon ved Handelshøyskolen BI. Lars har også den samme solide erfaringen fra næringslivet, er utdannet sivilingeniør ved NTNU (tidligere NTH) og har vært leder av IT og prosess gjennom mange år i et stort norsk konsern.

Kort om oss

Holtens er en familieeiet og familiedrevet bedrift som holder til på Foldvik i Stavern.